Petir na humanitarnom koncertu Gibonnija za Zakladu Viktorija

Hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Marijana Petir sudjelovat će na koncertu hrvatskoga glazbenika Zlatana Stipišića Gibonnija za Zakladu „Viktorija“ 10. studenoga u 20 sati u Sportskoj dvorani Brezovica u Sisku.

Sav prihod prikupljen prodajom ulaznica ide Zakladi Viktorija kako bi se osigurala sredstva za logopeda za pomoć oboljeloj djeci s područja Sisačko-moslavačke županije.
 
“Rado se uključujem u humanitarne akcije poput ove za one kojima je to najpotrebnije, a to su naši najmlađi, djeca. Bili bismo puno sretnije društvo kad nam ovakve akcije ne bi trebale, no moramo pomoći gdje god možemo. Osim ove akcije Zaklade 'Viktorija', izdvajam financijska sredstva za stipendiranje siromašnih studenata Sisačke biskupije, djecu bez roditelja, majke koje odluče roditi, a obitelj ih odbaci te djecu koja obole od karcinoma”, rekla je Petir.

Zaklada „Viktorija“ za djecu oboljelu od zloćudnih i drugih teških bolesti osnovana je na humanitarnu inicijativu hrvatskih branitelja s područja Sisačko-moslavačke županije. Svrha je Zaklade trajno pružanje novčane potpore za djecu oboljelu od zloćudnih i drugih teških bolesti i pomaganje tijekom liječenja. Jedna od aktivnosti zaklade je i osiguravanje smještaja za nužan boravak djece i članova njihovih obitelji u stanu u Zagrebu za vrijeme neophodnih pregleda i liječenja.